TISZTELT HORGÁSZTÁRSAK!

AZ EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSE A TAGSÁG FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGEINEK JOGCÍMÉT ÉS MÉRTÉKÉT
VALAMINT A VENDÉG HORGÁSZATI LEHETŐSÉGEK ÁRAIT
2020-BAN AZ ALÁBBIAK SZERINT HATÁROZTA MEG:

TAGDÍJ ÁRAK

Felnőtt egyesületi tag éves tagdíja: 36.000 Ft/év

Ifjúsági tag esetében: 18.000 Ft/év

Az egyesületi tag gyermek hozzátartozójának tagdíja: ingyenes

Tagfenntartói díj: 8.000 Ft/év

Tagdíj vagy tagfenntartói díj befizetésével egyidejűleg kell rendezni az el nem végzett társadalmi munka megváltását is arra az évre vonatkozóan, melyben éves tagdíjat fizetett a tag.

A társadalmi munka megváltása óránként 4.000 Ft/óra.

Az éves tagdíj befizetését követően az egyesülettől kapott területi engedély alapján zsákmányként megtartható és elvihető éves halmennyiséget a Horgászrend tartalmazza.

Az egyesületbe belépő felnőtt esetében fizetendő egyszeri halasítás díj összege: 75.000 Ft.

A befizetések végső határideje: tárgyév június 30.

VENDÉG TERÜLETI JEGYEK ÁRAI (TARTALMAZZÁK AZ ÁFÁT!)

Vendégjegy kiváltásához érvényes Állami horgászjegy és arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, diákigazolvány) szükséges!

Felnőtt nappali vagy éjszakai területi jegy: 4.000 Ft

Horgászat: 2 készséggel, melyek legfeljebb 2-2 db horoggal vannak szerelve.

Megtartható halmennyiség: darabszám korlátozás alá tartozó halfajból 2 db, melyben a süllő csak 1 db lehet; a darabszám korlátozás alá nem tartozó halfajból 3 kg, melyet a horgászat közben kifogott amur esetében túl lehet lépni, de azonnal be kell írni a fogási naplóba, és a darabszám korlátozás alá nem tartozó halakra a horgászatot be kell fejezni.

Ifjúsági nappali vagy éjszakai területi jegy: 2.000 Ft

Horgászat: 1 készséggel, mely legfeljebb 2 db horoggal van szerelve.

Megtartható halmennyiség: darabszám korlátozás alá tartozó halfajból 1 db; a darabszám korlátozás alá nem tartozó halfajból 1,5 kg, melyet a horgászat közben kifogott amur esetében túl lehet lépni, de azonnal be kell írni a fogási naplóba, és a darabszám korlátozás alá nem tartozó halakra a horgászatot be kell fejezni.

Gyermek nappali területi jegy (3-15 év közötti, horgászvizsgával nem rendelkező személyek válthatnak): 700 Ft

Horgászat: 1 készséggel, mely legfeljebb 1 db horoggal van szerelve.

Megtartható halmennyiség: darabszám korlátozás alá tartozó halfajból nem tarthat meg; a darabszám korlátozás alá nem tartozó halfajból 1,5 kg, melyet a horgászat közben kifogott amur esetében túl lehet lépni, de azonnal be kell írni a fogási naplóba, és a darabszám korlátozás alá nem tartozó halakra a horgászatot be kell fejezni.

Felnőtt 24 órás területi jegy: 5.000 Ft

Azokon a napokon váltható, amikor éjszakai horgászatra is van lehetőség és a váltástól számított 24 órán keresztül érvényes. A horgászat és megtartható halmennyiség azonos a felnőtt területi jegynél leírtakkal.

Ifjúsági 24 órás területi jegy: 2.500 Ft

Azokon a napokon váltható, amikor éjszakai horgászatra is van lehetőség és a váltástól számított 24 órán keresztül érvényes. A horgászat és megtartható halmennyiség azonos az ifjúsági területi jegynél leírtakkal.

Sport nappali területi jegy (18 év feletti, érvényes állami horgászjeggyel rendelkező személyek válthatják): 2.500 Ft

A nappali nyitvatartás alatti sporthorgászatra jogosít. Megtartható halat nem tartalmaz, ezért azt a horogtól történő kíméletes megszabadítás és fertőtlenítés után nyomban vissza kell helyezni a tóba! Halat másik horgásznak átadni szigorúan TILOS!

Sport 24 órás területi jegy (18 év feletti, érvényes állami horgászjeggyel rendelkező személyek válthatják): 3.500 Ft

Azokon a napokon váltható, amikor éjszakai horgászatra is van lehetőség és a váltástól számított 24 órán keresztül érvényes. Megtartható halat nem tartalmaz, ezért azt a horogtól történő kíméletes megszabadítás és fertőtlenítés után nyomban vissza kell helyezni a tóba! Halat másik horgásznak átadni szigorúan TILOS!